BVI – Bermuda 3. Purjehduspäivä, pitkäperjantai

Yö meni rauhallisesti. Taivas pysyi kirkkaana, ei sadekuuroja. Kuu oli aivan keltainen ennen kuin laskeutui. Aallokkokin ehkä hiukan helpotti. Molemmat saivat nukuttua hyvät 6 tunnin unet. Tuulikulma on hiukan auennut ja olemme saaneet pikkuhiljaa kurssia käännettyä paremmin kohti Bermudaa. Edelleen samat purjeet ylhäällä. Pääsiäistä ei kauheasti olla juhlistettu, ainoastaan 3 tipukoristetta on esillä. Mämmiä tekisi vähän mieli, mutta minkäs teet. Päivärutiinit pyörivät samaan tapaan kuin edellisenä päivänä. Lounaaksi oli eilistä italianpataa lämmitettynä ja kesäkurpitsalla höystettynä kaali-porkkana-paprikasalaatin kanssa. Aurinko on koko päivän paistanut lähes pilvettömältä taivaalta ja sää on lämmin. Toisen vuorokauden matka myös 156 Nm. Yritämme ehtiä perille tiistaina, koska sääennuste ennustaa Bermudan kulmille tulevaksi matalapainetta ti-ke akselilla ja sääennusteita seurataan joka päivä. Iltapalaksi tehtiin vielä tonnikalasta lämpimät leivät. Tämä päivä oli jo mukavampaa ja kuivempaa purjehdusta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: