22. ja viimeinen päivä merellä, sunnuntai 12.12.2021

Vähiin käy ennen kuin loppuu. Viimeinen päivä merellä. Ollaan yritetty valmistautua pikkuhiljaa maaliin tuloon. Laitettiin kisanumero takaisin styyrpuurin kylkeen ja nostettiin oikeaan saalinkiin St. Lucian kohteliaisuuslippu ja vasempaan saalinkiin keltainen lippu merkiksi, että tullausta maahan ei ole vielä tehty. Maria siivosi jääkaapin ja laitettiin Atlantin ylitystä juhlistamaan ostettu sampanja ja vähän oluita ja siideriä kylmään. Merellä ollessa pidämme alkoholin suhteen nollalinjaa. Pienellä miehistöllä liikkeellä ollessa koko miehistön on oltava koko ajan terävänä siltä varalta, että sattuu jotain tai sää muuttuu äkisti huonoksi. Lounaaksi syötiin linssibolognesea spagetin kanssa ja päivälliseksi olisi luvassa sienirisottoa kuivatuista tateista ja mustatorvisienistä. Saa nähdä, tuleeko St Lucia näkyviin ennen kuin tulee pimeää. Emme ole myöskään vielä päättäneet, jäämmekö maalilinjan ylityksen jälkeen ankkuriin St. Lucian edustalle vai ajammeko pimeässä sisään satamaan sinne johtavasta kapeasta kanavasta. Täytyy vielä perehtyä hieman ARC:n ohjeisiin. Maaliin tulosta raportoimme lisää huomenissa.

One thought on “22. ja viimeinen päivä merellä, sunnuntai 12.12.2021

  1. Onneksi olkoon hienosta purjehduksesta. Kiitos tarinoista. Sail fast Live slow. Asko Parviainen

    su 12. jouluk. 2021 klo 22.37 S/Y Anninan Karibian kierros 2021-2022 ( comment-reply@wordpress.com) kirjoitti:

    > Team Annina posted: ” Vähiin käy ennen kuin loppuu. Viimeinen päivä > merellä. Ollaan yritetty valmistautua pikkuhiljaa maaliin tuloon. > Laitettiin kisanumero takaisin styyrpuurin kylkeen ja nostettiin oikeaan > saalinkiin St. Lucian kohteliaisuuslippu ja vasempaan saalinkiin kelt” >

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: