21. päivä merellä, lauantai 11.12.2021

Kolme viikkoa merellä täynnä. Maria leipoi aamuksi foccacciaa. Päivät helteisiä sisällä veneessä ja ulkona istumalaatikossa. Vähän tässä alkaa lopun odottelua olla ilmassa. Lähinnä lueskeltiin ja pelailtiin Unoa päivän mittaan. Tuuli on edelleen täysin takaa, purjehditaan goose wingillä, joten purjeista ei ole juuri vaivaa. Sargassolevää on edelleen runsaasti, sitä on aina välillä irroteltu hydrogenun varresta. Lounaaksi syötiin paistettua riisiä tofulla, päivälliseksi tonnikalamunakasta. Viimeinen kokonainen vahtiyö tulossa. Tätä vauhtia olemme perillä sunnuntain-maanantain välisenä yönä, tietysti pimeään aikaan, kuinkas muuten. Illalla meni yksi Brasiliaan menossa oleva laiva keulan edestä, valot näkyi. Yöllä lähimmän kilpakumppanimme norjalaisveneen perävalo näkyi etupaapuurissa. He ajavat siksakkia ja leikkailevat puolelta toiselle, me ajamme suoraan kohteeseen. Muuten rauhallinen yö.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: